Member Login

Velkommen til Frisør Landor – En salon hvor kreativitet og kvalitet mødes.

Mia er udlært ved Salon Tølbøll i Nørresundby, i 1997. Hun åbnede i 1999 Frisør Landor, og har drevet egen salon lige siden.
Mia kan virkelig godt lide: Sine hunde, Glad og positiv stemning, Ærlighed, Kage, Eksotiske rejser, TV Serier, Cross Fit, Alle som kæmper for dyrevelfærd
Mia Bryder sig ikke om: Sne og Kulde, Madlavning, Når computeren ikke virker, eller reagerer hurtigt nok. Negativitet, Hvepse og Foie Gras


Anne er en rigtig Nørresundby pige. Hun har 2 børn og bor sammen med sin mand. Anne er udlært i 2010. Anne er en smilende, energisk, og meget imødekommende pige som elsker sit fag. Anne kan virkelig godt lide mad, rejser og hjemlig hygge med familien. Hun går heller ikke af vejen for shopping og en god bytur med veninderne. Hun er meget social og elsker et godt grin. Anne bryder sig ikke om folk, der smasker, negative mennesker, og så hader hun at ligge tøj sammen. Anne er heller ikke glad for at være alene hjemme.


Mathilde er vores elev. Hun er et energibundt, fyldt med godt humør. Med Matilde på arbejdet er der altid garanti for god stemning, gode grin og en fantastisk form for humor. Hun elsker sit arbejde og hun nyder at betjene vores kunder. Matilde kan virkelig godt lide Lasagne, rejser og fitness. Kaffe og hygge med veninderne. Hun går heller ikke af vejen for et godt glas hvidvin og så elsker hun julen. Matilde bryder sig ikke om edderkopper, at støvsuge, dårlig stemning og når ting ikke virker.


Vilmy er frisør hos Landor.
Vilmy er en frisk, altid smilende og udadvendt frisør, som bare elsker sit fag. Hun er udlært i en stor salon i Aalborg, hvor hun har flere års erfaring fra. Hun sætter en ære i at give alle sine kunder en kreativ og personlig oplevelse. Hendes gode humør og positive energi mærker du fra det øjeblik du sætter dig i stolen. Vilmy nyder fritiden sammen med familien, hun elsker alt usundt og kreative projekter, samt nye oplevelser. Hun kan ikke så godt lide edderkopper, og broccoli…..

”Hver enkelt person har sin egen stil, lad os hjælpe med at finde din”
~MIA LANDOR

CITAT